Ma stajl'

Man kan säga att jag har tre, lite olika, stilar. Tre stilar som jag växlar mellan när andan faller på. Det har oftast att göra med vilken musikperiod jag är i, faktiskt.
      Den första stilen jag har är inspirerad av 60-talets mods-mode. Parkas, kavajer, skinnjackor och dylikt. Oftast innebär det också att jag odlar längre hår. Denna stil brukar oftast infinna sig i samband med att jag lyssnar på Oasis, Beady eye, Beatles, Rolling stones, Small faces. Det brukar bli mycket Liam Gallagher då på alla plan.
      Den andra stilen jag har är lite "skitigare" och lutar mer åt skatepunk-hållet. Den är enklare. Lite kortare jeans, t-shirts, skinnpaja, mössa eller keps, busigare frisyr som är lite mer åt surf-frilla, Men det är inget baggy, utan drar snarare mer åt det tajta. Baggy är så 1995.
      Den tredje stilen är lite mer välkammad. Inte så bratig som jag var mellan hösten 2006 och våren 2007 då jag ofta körde med slips, skjorta, väst, klocka och ring. Fy fan i helvete. Nej, men däremot mer skjorta och kavaj än vanligt. Frisyren är då oftast också mer välvårdad, kanske till och med frisörklippt!
      Denna stil innefinner sig ibland då jag känner mig sugen på att vara lite äldre och mognare, Det brukar aldrig bli så, men kanske lurar jag nån i alla fall?
      Nåväl, denna lite mer välkammade stil är väl den jag haft under hösten och fram till nu. Håret prydligt bakåtlagt, mycket skjorta och kavaj på krogen och så - och jag har verkligen tyckt om detta! Jag kommer verkligen att återvända till detta senare under året, kanske till våren eller sommare
      Just nu känner jag dock för en förändring - och den är lite skitigare. Alltså, inte bokstavligt talat, men den är enklare och inte så puttinuttig. Jag lyssnar enbart på Blink 182 och Angels and airwaves just nu, och då förändras min stil också. Jag kan inte hjälpa det, det bara blir så. Så nu är det nog dags att spara ut håret en aning och bara låta det vara.
     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0