Nytt år, nytt liv - igen

Januari månad har på senare år varit en förändringens månad för mig. I mitt huvud. Det gäller väl många, I guess, att man ska bli så mycket bättre på alla plan.
      Det brukar oftast utmynna i ingenting för min del, men det gör inte så mycket. Det är skönt att bara ha känslan - känslan att livet ska bli bättre. Och om man lyckas med bara nåt av det man tänkt förändra så är ju det fantastiskt.
      Det jag tänker i år är...ganska lite som förhoppningsvis kan innebära ganska mycket.
      Jag ska sluta snusa. Sedan nyårsdagen har jag kört med nikotin och tobaksfritt snus, vilket har fungerat klockrent. Nu ska man bara vänja sig av med känslan att ha någonting under läppen.
      Jag vill träna mer, framförallt löpning - och det brukar jag kunna vara duktig på, att ta mig tiden att gå till gymmet och löpa.
      Löpningen har att göra med fotbollen, som jag vill mycket mer med. Måste få upp flåset ordentligt så att jag orkar mer än vad jag gjort de senaste två åren.
      Sedan hoppas jag kunna slutföra ett egenfinansierat projekt, som förhoppningsvis kan leda till nåt annat, som förhoppningsvis kan leda till ytterligare nåt annat, and so on.
      Jag vill även orka dekorera lägenheten mer, med detaljer som förhöjer känslan av ett underbart hem.
      Som sagt, det är inte så mycket, men jag hoppas att det kan dra med sig en flodvåg av bättre och större saker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0