Må solen vara med oss

I torsdags började den på riktigt. Sommaren. Då gjorde jag min sista dag på dagiset, och nu väntar en härlig tid av semester och ledighet.
      Fotbollen håller igång en vecka till - träning imorgon kväll, bortamatch med a-laget på onsdag och sedan bortamatch med b-laget på fredag - sedan är vi lediga även där.
      Juni har ju varit fin, får man ändå säga. Varma dagar och så. Synd bara att man jobbat de flesta av dem dagarna, men det är bara att hoppas att juli blir minst lika fint.
      Nästa vecka har jag ingenting planerat - men vecka 27 åker vi till Halmstad och Tylösand. Det är vårat ställe, det. Och alltid vecka 27. Förutom förra året, då vi tog en spontanare vecka 29 eller 30 eller vad det var.
      Det blir sjätte svängen till Halmstad. I alla fall för mig och Kaggen. Precis som förra året så är Lillebror med i år, och nyförvärvet denna gången blir Kocken.
      Tidigare har laguppställningarna sett ut så här:
 
2005: Jag, Kaggen och Bläckfisken.
2006: Jag, Kaggen, Bläckfisken, Vampyren och Studenten.
2008: Jag, Kaggen, Bläckfisken, Vampyren, Studenten och Mr.Tequila
2009: Jag, Kaggen, Vampyren, Mr.Tequila, Fröken Blomberg och Fred.
2012: Jag, Kaggen, Vampyren och Lillebror.
 
I år bor vi, återigen, på Tylösands camping (First camp), vilket vi inte gjorde förra året då det var fullbokat när vi tog våran spontan-tripp. Fast denna gång ska vi varken tälta eller i stuga, istället ska vi bo i nån slags trailer-vagn. Ska bli intressant.
        Hoppas på samma magi som tidigare somrar - men framför allt på vädret. Det är ju lite det som det hänger på. Fast å andra sidan kan man ju liksom inte styra över det, så det är ju bara att gilla läget oavsett hur det blir.
 
Annars har det ju varit midsommar. Som vanligt spenderades den uppe i Västanhed över dagen, innan vi styrde kosan hemåt mot kvällen.
        I år blev det hemma hos mina granna, Bulan, Jonas, Kocken och Malin. Det var trevligt och så. Inget märkvärdigt, men helt okej. Inga skandaler, vad jag vet, så det var skönt. Och nära hem.
        Men nu ser jag fram emot resten av sommaren. Får lite ångest av att tänka på att halva sommaren redan har gått, men nån gång måste man väl komma över det faktum att man inte är något skolbarn med sommarlov längre.
        Må solen vara med oss!
 
 
Det var inte premiärdoppet, men det var premiärdoppet uppe i Västanhed. Som synes var det lite kallt till en början.
 
But I'm a man.
 
Och efteråt var det inga problem.
 
Ville ju få till min "The Hoff", men sedan blev det faktiskt lite mer bad. Lite.
 
En fin dag fick vi i Idyllen.
 
Buddha.
 
Förmiddagsfika...
 
...och levande musik i bakgrunden ifrån Lillbubben.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0