Mår utmärkt, tackar som frågar

Herregud vilken underbar vecka vi haft. Eller jag, åtminstone.
      Jag är en enkel man, kräver inte mycket för att må så där härligt som man gör ibland. Solsken, piggt humör, goda vänner, ett par kalla öl, en balkong, en soffa, en uteservering, lite Fifa - små saker som gör mig hel för en liten stund.
      Slutet av maj var lovely, och juni har sannerligen börjat bra. Mycket piggt och positivt. Kämpa på, så blir det här en magisk sommar, solen!
      Förra helgen invigdes balkongen, och det var på alla sätt och vis en härlig första sommarhelg.
      I onsdags tog skolorna sommarlov, och vädret var så som jag minns det från min barndom när jag själv slutade skolan. Sommarsol, och utanför kyrkan letade jag och Kaggen på någon av våra föräldrar för att kränga pengar till en glass. Och på hemvägen doftade häggen bredvid Västerskolan, en doft som förkunnande att det var sommarlov.
      I torsdags var det nationaldagen, vilket numera innebär ledigt, och då åkte jag, Kaggen, Lillebror och Kocken in till Eskilstuna för att titta på studenterna som brölade på lastbilsflaken längs ån. Jag såg på det med en smula avsmak, har aldrig förstått vitsen med att bara stå och skrika rätt ut. Fast, en annan var ju inte heller bedårande vacker på studenten, så det hör väl till. Kanske därför jag inte gillar studenten så mycket, för jag påminns om min egen.
      Nåväl, vädret höll i sig även igår, och på jobbet var det toklugnt tack vare klämdagen. Alldeles för lugnt, faktiskt. Men kvällen var fin.
      Och nu vankas det match nere på Runevallen. Eskilstuna Södra gästar, och efter förra helgens första trepoängare borta mot Örebro Syrianska så råder det en ny optimism inom laget. Jag hoppas och tror att våran säsong började på riktigt förra helgen.
      Annars är det visst någon som gifter sig idag. Jag gillar det, gillar det stora och pampiga som kommer med ett kungligt bröllop. Lite synd att man missar det, svtplay till trots.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0