v.24

Jahapp, vad har denna vecka bjudit på då? Not much, men tillräckligt för att det skulle bli en trivsam sådan.
      Harrys förra helgen, och det var stenkul. "Stenkul", roligt ord. Jomen Harrys är ju re-öppnat igen, efter att Brasserie Le grand fick slå igen, eller för att de tappade serveringstillståndet, jag vet inte riktigt. Nu heter det Harrys igen i alla fall, och det var sig likt. Trevligt.
       Bläckfisken var med, för en gång skull, och han var på topp. On the edge. Bläckfisken. Nej det var en kul kväll.
       Jobbet har varit lugnt. Alldeles för lugnt, faktiskt. Man längtar ju efter lugnare dagar när det är som intensivast, men när det väl är lugnt så blir man lite uttråkad nästan. Bara en vecka kvar nu, sedan jag sommarledigt. Gött!
       Var på landskampen i tisdags ocksåm, VM-kvalet mot Färöarna, med Mor & Far, Storebror Thomas och Brorson Erik - och det var häftigt att se Friends arena. Matchen var ju annars inget att skriva hem om, men det blev ju trots allt en pliktskyldig seger.
       Själv hade vi match igår, borta mot Ölme, och det var inte heller något att skriva hem om, Förlust med 5-0, tack vare ett par individuella misstag i första halvlek som gjorde att det rann iväg. Onödigt, för innan det hade vi ett grepp om matchen. Dock har vi fortfarande problem med att få in bollen i mål - stora problem.
       Fick hoppa in på slutet, vilket inte hänt sedan matchen mot Villastaden, så det var ju roligt i alla fall. Men inget att glädjas åt ändå, när det gick som det gick.
       Två viktiga matcher kvar nu, först mot Strömtorp hemma, sedan borta. De ligger en poäng före oss, så det står mycket på spel nu innan vårsäsongen läggs till handlingarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0