Chi san

Det är'na fantastiska dagar jag fått till på sistone. Vädret gör ju sitt till också, att man orkar och vill göra någonting av dagarna.
       Lagom till klockan åtta har jag blivit bländad av solen genom mitt sovrumsfönster, och det är perfekt eftersom det är vid den tiden jag vill komma upp. En kopp kaffe framför Nyhetsmorgon, surfing the webb lite snabbt för att se om någonting anmärkningsvärt hänt i världen, sedan kanske kasta inte lite tvätt, träna på gymmet en snabbis, dusch, frukost och därefter eventuella ärenden. Har jag haft tur så har jag inte någonting som behöver uträttas, varpå jag kan unna mig en stund i solen på balkongen, innan det är dags att åka och jobba.
       Kvällstid är det ju mycket fotboll, såväl på tv som utövning, och den på teve vill jag inte ens prata om, men utövandet går lättare och lättare, som att kroppen kommit ikapp med träningen. Men det kan också bara bli bättre.
       Påskhelgen stundar, och det blir mycket fotboll där också. Match långfredag, träning påskaftons morgon i Eskilstuna, och sedan match på annandagen. Så man vet väl vad man ska göra, antar jag.
       Nehe...pyttipanna?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0