För första gången i ett annat lag

Påskafton, och två matcher avklarade. Ja det blev en till idag mot Citys juniorer, istället för träning.
      Men först igår, då vi mötte Medåker i Hallstahammar. Där blev det seger med 3-1. Eller, egentligen förlorade vi. Eller, jag förlorade. Det var nämligen som så att Medåker saknade spelare för att få ihop fullt lag, så då valde vi att låna över fyra spelare så att matchen skulle kunna spelas, och jag var en av dem.
      Så jag spelade alltså med Medåker - och det blev lite speciellt och lurigt att möta sina egna medspelare. Men jag tänkte att jag måste gå ut och spela som vanligt och köra på för fullt, för att göra både KBK, Medåker och mig själv rättvis.
      Ibland blev man lite färgblind och visste knappt vem man skulle passa eller markera, men efter ett tag kom man in i det och tillslut blev det nästan som vilken match som helst.
      Fast det var väl ingen höjdarmatch. Vi, alltså KBK, borde ha vunnit med 7-8 mål sett till antalet målchanser, men ineffektiviteten vid avsluten gjorde att det stannade vid 3-1. Tempot var också lågt, kändes nästan som en b-lagsmatch. Jag spelade hela matchen som högerback, och det gick väl okej, varken mer eller mindre.
      Idag blev sedan alltså ytterligare en match mot Citys juniorer, klockan 9 i morse på Tunavallen, och där var tempot något högre. Blev en bra genomkörare där vi tillslut kunde vinna med 1-0. Skönt med en ny seger och skönt att vi fick hålla nollan.
      Dock spelade jag ingenting idag, då jag fick ont i ljumsken en bit in i matchen mot Medåker igår. Testade att löpa idag på uppvärmningen och det högg på rätt fint, så då fick jag vila istället. Skulle ändå sitta på bänken, och hade det krisat så hade jag väl kunnat hoppa in, men det blev ingen anledning till det. Får hoppas att några dagars vila gör susen så att det känns bättre till matchen mot Enköping på måndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0