Mars börjar fint

Lyckliga dagar smälter fram, undan för undan. Det går fort nu. Fåglar kvittrar en välkommen till dagen på morgonen, solen lyser på balkongen och gräset tittar fram från sitt ide. Våren är på väg - WUNDERBAR!!!
      Men det har varit krassligt de senaste dagarna. Fan alltså, så här sjuk som jag varit de senaste tre månaderna har jag inte varit sedan...aldrig. Och då menar jag antalet gånger - rent sjukdomsmässigt har det inte varit så jävla illa. Men tillräckligt.
       Och häromkvällen blev jag stående på St1 i Eskilstuna. Hade precis tankat, men när jag satte mig i bilen igen och skulle starta så hörde jag bara "Nepp, det blir inget. Jag orkar inte. Det är slut" ifrån motorn. Han tvärvägrade, och fick således sova över på Max-parkeringen över natten.
       Olidligt klantigt av mig, då samma sak hände ett par dagar tidigare, fast i Kungsör. Men jag hade tilltro till gamla Bettan och trodde, eller hoppades, att det bara skulle vara en engångsföreteelse. Men icke.
        Dock startade den lilla rackaren när vi hämtade den dagen därpå, precis som ingenting hade hänt. Men nu blir det ugnen för'n.
        Ja, det är verkligen härligt med lite vår. Den kommer i rättan tid, precis när man behöver lite solljus och power. Dessvärre ser jag nu hur skitiga mina fönster är. Har ju inte tvättat dem nån gång sedan jag flyttade in, men nu är det väl dags. Fast inte idag. Det är ju så tråkigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0