En extra dag i livet

Älskar att det är söndag idag och inte måndag. För det kändes lite så igår, att det var söndag. Fast fredagen kändes som en fredag. Vart tog lördagen vägen? Nåväl, älskar denna bonusdag. Älskar att solen lyser ute, även fast jag inte tagit ett enda andetag frisk luft. Bara städat och tvättat hela dagen. Åt en fin frukost också. En lång rackare. Nästan lunch. Frunch, alltså.
        Dagen igår, som kändes som söndag, spenderades till största del uppe i Uppsala hos Lillebror och Ida med Mor & Far. Det var fint det. Käkade en god bit mat på en trevlig restaurang, sedan gick vi lite oväntat in i Uppsala domkyrka. Lite ovant att se Far i den miljön, men han tycktes vara väldigt imponerad över bygget. "Det måste ha tagit lång tid att få dit all sten" mumlade han.
        En fika senare så var vi på väg hemåt, där Så mycket bättre väntade. Ulf Dagerbys dag, och jag tänkte på förhand att det skulle bli seriens sömnpiller - men faktum är att det kanske var det mest intressanta programmet hittills. Jag hade nog inte insett vidden av Nationalteaterns storhet, så det var en positiv överraskning. Agnes fina balladversion av Hanna från Arlöv var nog bäst, men även Bo Sundström och Ebbot gjorde bra ifrån sig.
        Måste skriva en novell nu till skrivarkursen. Deadline imorgon. Är lite stressad över det.
        Snart december. Herregud.
 
 

Kommentarer
Postat av: M

Brunch annars.. Bror..

2013-11-24 @ 15:18:48
Postat av: J

FRUkost + luNCH = FRUNCH. Ägd.

2013-11-25 @ 20:51:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0