Fake it til' you make it

Livet går vidare, hela tiden. Så även mitt hår.
       Jag har varit - och är fortfarande - i en fruktansvärd Oasis-period, vilket också inkluderar Beady eye. Det har varit dygnet runt, mer eller mindre. På Youtube, i högtalarna, i hörlurarna och på Google. Jag vill nog påstå att jag sett så gott som allt som går att se på nätet - och då räknar jag inte med alla mobilkamera-filmer som finns, även om jag sett otaliga versioner av dem också. Men när det gäller live-spelningar, dokumentärer, intervjuer, tv-framträdanden och radiointervjuer så har jag nog sett dem alla. Typ.
       Jaja, därmed inte sagt att jag bara varit ute efter musiken. Nej, det har lika mycket varit för Liam Gallaghers skull. Jag älskar att studera vinklar och strukturer av hans hår, speciellt mellan åren 2005-2009. Man kan nog säga att jag är lite besatt av det. Herregud, jag vet, det är smått psykopatiskt, men jag kan inte hjälpa det.
      Nåväl, det är en sån period nu, vilket avspelar mig och min stil rakt igenom. När det gäller håret ville jag gå från det här:
 
 
till det här:
 
 
Och jag är ganska nöjd:
 
 
 

 
Jag tycker det räcker så. Gör vad ni vill med denna information. Men kom ihåg; underskatta aldrig värdet av en urtunningskamm!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0