Ta min hand och kom så går vi vidare...

Ni har all rätt att muttra och grymta. I've been a bad blog-boy.
      Men det är jobb och skrivarkurs och börsnoteringar att hålla reda på, så det hinns liksom inte med ibland. Och när det gör det, ja då glömmer jag bort det. Men nu, för första gången sedan Gandalf Grå blev Gandalf Vit, så känner jag ett visst sug igen. I'm ready to rrrumba again!
      Låt mig få avhandla helgen lite kort. Det var en underbar sådan. Lillebror, den lilla gynnaren, har ju flyttat till Uppsala - och nu passade vi på att besöka honom och Ida, samtidigt som de höll en slags kombinerad födelsedags/inflyttnings-fest, då Ida fyllde år i dagarna.
      Det blev en liten roadtrip med Kaggen och Kocken, och efter att ha inkvarterat oss så tog vi en tripp på stan för mat, öl och biljard. Sedan gick vi hem till Studenten, för att därifrån ta oss tillbaka till Lillebror och Ida. Efter presentöppning sparkade festen sedan igång med en vinorientering, i form av frågor om födelsedagsbarnet. Mitt lag kom inte sist i alla fall. Kvällen fortlöpte sedan med Med andra ord, följt av en katastrofal introtävling som improviserade fram av Dr.Kaggen. Jag var så in-i-helvete överlägsen att jag tillslut inte fick vara med! Inte okej.
      Nåväl, vi släpade oss sedan hem till Studenten, och dagen efter mådde vi alldeles förträffligt dåligt. Några av oss, i alla fall. En. Kocken. En burgare senare följt av lite strosande i den underbara höstsolen så var vi på väg hem. Sedan kom febern, men den försöker jag tvinga bort nu.
      Summa summarum blev det en mycket trevlig helg i Uppsala. Staden är ju fin, vilket också Lillebror och Idas nya lägenhet var. Roligt att träffa Studenten igen också, det händer alltför sällan.
      Så skall helger vara!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0