Trevliga kvällar

Känns riktigt göttigt med höstlov denna vecka - såväl från jobb som från skrivarkurs. Efter två nätter med extremt lite sömn så unnade jag mig en långdragare i morse, vilket var länge sedan sist.
      I fredags kväll var jag och Kaggen hemma hos Påven i Etuna. Trots att karln bott där (igen) i över ett år så hade jag lyckats att inte besöka honom en enda gång - så det var liksom lite läge för det. Han bor i samma område som senast han bodde i Etuna, fast nu med sin käresta, och är sannerligen en trevlig lägenhet de har tillsammans med hund och katter. Blev några bärs, nån whiskey, lite Fifa och en del Super Mario på Wii - en lyckad kväll, men låååång, då vi inte var hemma hos Kaggen förrän tre-snåret.
      Sedan var det ju avslutningsfest med fotbollen i lördags. Sedvanlig middag på Centralskolan med prisutdelning och dans och eldsvåda i en container utanför. Satans frön, såna busstreck fanns inte på min tid. Inte i min närhet i alla fall.
      Jomen det var ju också en trevlig kväll, och två trevliga kvällar på raken gjorde mig trött igår. Blev inte så jäkla mycket gjort, om man säger så. Men dagen idag har varit ganska produktiv. Jag´hade ju grabbarna hemma hos mig inför middagen i lördags, så det fanns lite att plocka med - burkar och glas och chilinötter som letat sig in i de allra märkligaste vråerna - och därför blev det en städ-tvätt-och rensnings-dag. Inte supekul, men nödvändigt. Imorgon blir det nog en redigeringsdag, i form av texter och annat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0