Surt och skoj

En tråkig eftermiddag, men en härlig kväll, igår.
       Bortamatchen mot Karlskoga slutade med förlust med 5-2. Vi saknade förvisso fem ordinarie spelare på grund av avstängningar och sjukdom - men det kändes ändå onödigt. Sättet vi släppte in målen var...onödigt.
        Karlskoga spelar inte fotboll. De skjuter höga och långa bollar, kastar långa inkast, och satsar helhjärtat på fasta situationer. Det gör det bra. Men vi gav ändå bort matchen, känns det som. Så fort vi kom tillbaka i matchen och började ta över så fick vi ett mål i arslet igen, och istället för medvind blev det uppförsbacke.
        Tufft läge nu i tabellen med tre matcher kvar att spela. Men vi kan greja det. Vi ska greja det. Om vi gör vårat och de andra resultaten går vår väg så kommer vi att fixa nytt kontrakt.
 
Inte ultimat med fest efter en förlust - men igår blev det så. Kungsörsfesten ute på Kungsörs torp var inplanerat och betalat sedan i maj, och det blev trots allt en riktigt trevlig kväll.
        Vi var väl runt 80 personer, och jag hade kanske inte trott att jag skulle vara bland de yngsta, men så var det. God mat, gott att dricka, sång och skratt - och sedan dans fram till stängning. Väldigt lyckat och väldigt roligt. Kul att träffa Dale också, som jag inte sett sedan klassträffen förra året.
         Förhoppningsvis kan detta bli ett årligt återkommande evenemang. Det skulle verkligen vara trevligt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0