Days of freedom

So that was christmas. And now for a happy new year.
      Fast för mig är jul och nyår liksom inslaget i samma paket - så julhelgen slutar för mig på torsdag, den 1 januari. Då är det liksom över. De här dagarna nu, emellan, är bara lite...jäsning.
      Julafton var rätt så lugn och fridfull. Det var Kalle Anka, glögg, julmat, snaps, paketöppning och spel. Gott så. Fint och värdigt och mysigt.
      Juldagskvällen blev, liksom förra året, en utflykt till Eskilstuna och Statt. Förra året kände vi att det inte var någon superkväll - men i år var det bättre. Vi var väl alla på ett friskt humör när vi äntrade dansgolvet och det blev helt klart en bra kväll. Visst, det var kanske inte som the good old Days, de kvällarna kommer ju mer sällan nu för tiden - men ändå bättre än förväntat.
       Annandagen blev delvis en form av lost day, då det blev så fruktansvärt sen på juldagen - men på kvällen var man tillbaka igen, då det vankades trevligheter med familjen och Svägerska-Idas familj.
       Gårdagen var av kanske ännu mer lost-karaktär, även om vi firade Brorson Erik som fyllde 19 år i Västerås. Utöver det var det inte mycket mer än att glo på Transformers 3 hemma hos Templer och hans boom boom-högtalare.
       Och så var det idag. Idag var jag Batman - hela dagen. Det är den där satans Mr.Freeze som håller på och jävlas. Känns som att han kommer att hålla mig upp hela natten också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0