Dagarna som försvann

En helg som gick alldeles för fort, snabbare än snön smält med regnet. Hann inte med den.
       Igår sparkades det boll igen på Centralvallen - denna gång mot Citys U-19-lag - och vi vann igen, denna gång med 4-2. Men vi spelade inte bra. Inte alls. Första halvleken var bedrövlig, och dessvärre var det den halvleken jag spelade. Blev lite bättre i andra, men långt ifrån bra. Vi är dock bara i början på februari, och det var andra matchen, så det finns tid att vässa formen på.
        Fick alltså starta, det var inte igår det hände sist, som högerback, och det är väl synd att säga att det gick kanonbra. Men det kändes ändå okej på nåt sätt. Finns mycket att förbättra, men trodde det skulle gå betydligt sämre med tanke på tidpunkten på året, då jag är en "slow starter". Bara gneta vidare.
 
Sedan hade vi lagfest och inkilning på kvällen. Fem nya spelare skulle döpas in i KBK, och jag tycker det blev ganska lyckat. Det skrattades gott och låg på en lagom nivå, om man säger så.
         Hade inte planerat för en utgång i Eskilstuna, men så blev det, tillsammans med Kaggen, Tordan och Juha - och stället blev Trädgårn - vilket var en ny bekantskap för mig. Ett rätt lugnt, men ganska mysigt ställe. Kan nog bli fler vändor dit.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0