Semester, del 3

Så var det förra veckan, som blev nästan en hel vecka uppe i Västanhed. Har nog aldrig varit där uppe så länge i sträck. Men det var så jävla underbart. Sol och bad varvat med arbete på gården. Sällskapsspel, båt-turer och fiske var även det inslag under veckan, och för första gången i mitt liv fick jag en gädda. Inte mycket att äta, men det kändes som nåt man måste ha gjort i livet. Lillebror däremot fick en ganska bra aborre, men då vi trodde att den inte skulle uppskattas på matbordet så slängde vi tillbaka den. Det skulle vi inte ha gjort. Far blev, milt sagt, bitter när vi berättade om detta.
        Mellan Berghamn och Västanhed hann vi även klämma in en festkväll med bland andra Påven och Vampyren hemma hos Kaggen, vilket var oerhört skojigt. Han var måhända skäggigare än sist, Vampyren, men samma gamla älskvärda tjomme.
        Nu har fotbollen dragit igång igen, vilket innebär att man får operera lite mera på hemmaplan - men sommaren och lovet lever än i allra högsta grad. Kan inte minnas när det var så här varmt så här länge senast. Kan det ha varit sommaren 94?
        Nåväl, första träningen var i måndags, och redan ikväll kör vi första träningsmatchen inför serieomstarten. Tiil min stora glädje hittade jag ett par antika fotbollsskor på en liten sportaffär på vischan. Såna där Adidas-dojjor som dem gjorde förr i tiden, ni vet 10-15 år sedan. Just den här skon köpte jag aldrig då, även fast Beckham körde med den i Real Madrid, för jag gillade inte färgerna. Men nu älskar jag dem, bara för att det är så klassiskt. För mig. Hatar verkligen dagens skor som ser ut som skit och håller i en halv säsong. 
        Alrightythen, Citys juniorer står för motståndet ikväll och alla spelare i truppen ska luftas. Heja!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0