Håret under året

Det var ju länge sen jag yttrade mig om mitt hår - inte sant? Förstår att ni undrar. Anledningen är ju den att det inte hänt så mycket, sett över längre tid.
 
Jag körde ju länge på den här välkammade frippan, med längre lugg och kortare sidor. Otroligt länge, för att vara jag.
 
 
Jag trivdes i den, kände mig lite vuxen och så, men efter ha haft den stilen i ett år så tröttnade jag och gick tillbaka till Liam Gallagher-style. Först lite längre, sedan vässade jag ner den.
 
 

I brist på idéer, och kanske en längtan tillbaka, så lät jag sedan håret växa ut igen till det välkammade.
 

Och sedan fortsatte det växa, och jag hängde bara med. Så det blev lite Liam igen, även om bilden under påminner mer om en mug shot.
 
 
Ett tag var jag inne på att spara ut så inåt helvete, men den tanken gick snabbt över. Sedan blev jag sugen på att raka av hela skiten, bara för att, var så less på skiten - men som tur var gick det inte så långt. Sedan tänkte jag att det var länge sedan jag hade en riktigt poppig frilla - alltså poppig som boy-band - och jag gick igång på den idén. Så det fick bli så.
 
 
Tintin har jag fått höra - och det var väl kanske också det jag hade förväntat mig. Själv anser jag att det drar mer åt Beckham och Joel Kinnaman. Inte sant?
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0