Back from the hängmatta

Wohw! Sicket avbrott. Har aldrig tidigare under mina snart åtta år missat en månad - men nu blev det så! Inte en rad under juli. Förvisso var jag ute på vift en del - men så har de ju också internet utomlands numera...så, ja, illa.
        Nåväl - vilken utomordentligt usel sommar det var! Inte sant? Åtminstone fram till för nån vecka sedan - och det är väl alltid något. Att den kom tillslut. För sommaren är ju inte slut än, det vet ni va? Blir smått rasande på folk som snackar som sensommar i mitten på augusti. Sommar är juni, juli, augusti - punkt! Sedan kan man ha försommar i maj, och sensommar i september - men inte i augusti! Lägg ner det där jävla rasistsnacket.
 
Min sommar då? Ja, den började väl i mitten på juni. Minns faktiskt inte vad jag gjorde då. Det var ju fotboll, såklart, men sedan vete fan om det var så mycket mer. Mest häng och dåligt väder, och väntan på bättre tider.
        Så kom juli, och vi for till Magaluf - jag, Lillebror, Templer och Kaggen. Det var en riktigt härlig vecka. Bra boende, mycket skratt, bra uteliv och så vidare. Och varrrmt! Jävlar i min lilla låda så hett det. Jag sprang lämmeltåg mellan parasollet och poolen - solen gick ju inte att vara i utan att börja smälta och hallucinera. Så någon vidare färg fick man ju inte. Men vad gör väl det? Det kunde ju ha regnat.
        Därefter var det direkt upp till Berghamn vid hemkosten. En trivsam vecka i Höga kusten med Storebror Thomas och Brorson Erik, där vädret skiftade mellan sol, regn och moln. Nu är väl Storebrors bygge så gott som klart där uppe, efter att uteplatsen runtom huset blev färdigt. Lite smågrejer här och där, och en lada som ska rivas/renoveras - men annars så! Riktigt roligt att min kusin Susanne ifrån Skåne var där samtidigt med sin familj. Hade ju inte träffat dem på dryga 10 år, så det var sannerligen på tiden.
         Und weiter...jag har ju såklart varit uppe i Västanhed en hel del. Blev en tripp till Stockholm med Mor också, mitt under brinnande Pride-finalen. Jag sa till Mor att "Jag undrar om de ska ha något lopp här eftersom de stängt av överallt?". Sedan kom cirkusen. Satan vad folk! Men trevligt var det. Och varmt!
         Jag har även gjort ett inhopp i restaurangbranschen. Under två veckor stod jag i disken, bakom kassan och la upp portioner inne på Falkboet i Köping, då Templers mor, som äger stället, behövde extrahjälp. En ny, och så småningom rolig, erfarenhet. Kan nog bli fler gånger jag hoppar in.
         Ja, nej, något annat har jag väl inte direkt att rapportera. Nu sitter man med skolböckerna igen, då fjärde terminen snart drar igång. Först ska en satans omtenta i natur avverkas, och sedan är man inne i hjulet igen. Bara att hänga med.
         Bilder från sommaren kommer snart. Häj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0