Tudelad

Det var ett jävla ståhej om årets julkalender! Och jag ska villigt erkänna att jag stod beredd med giljotinen efter att ha hört förhandssnacker kring vad det skulle handla om. Men...efter att ha sett samtliga avsnitt nu så måste jag medge att det inte är så tokigt. Jag är inte underhållen, men jag känner mig mer beläst. Som om jag fått en uppgradering i hjärnan och plötsligt minns saker ifrån historielektionerna lite mer.
         Däremot är jag fullkomligt övertygad om att jag hade sågat skiten längs fotknölarna om jag hade varit det barn jag en gång var. Jag hade gått "Falling down" över påhittet. Jag menar...kom ihåg att Sunes jul är den bästa julkalendern som visats. Och minns Mysteriet på Greveholm, Klasses julkalender, Pelle Svanslös, Tomtemaskinen, Julens hjältar och Dieselråttor och sjömansmöss. Då får man lite perspektiv på saker och ting.
         Jag är lite förbannad på att julkalendern inte är någon julkalender i år - samtidigt som jag är lite förbannad på mig själv över att jag inte tycker sämre om den än jag egentligen gör.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0