Tänder av

Schwing! ...och det är snart oktober. Ändå är jag inte riktigt i ett sånt där höstmode. Känns fortfarande som en dålig sommar. Det kanske beror på att vi fortfarande spelar fotboll på gröna mattor i short och t-shirt - men det kan vända jävligt snabbt. Två kalla dagar och plötsligt ligger alla löv på marken och himlen är grå och rutorna ska börja skrapas.
       Nåja.
       Men det går ju bra i fotbollen. Vi leder fortfarande serien och har allt i egna händer. Nu möter vi Bosniska till helgen, som jagar oss strax bakifrån, och kan vi vinna den matcher så ser det ju, milt sagt, för jävla fint ut. Men - matchen ska spelas först. Segern ska bärgas, först
      Annars då? Jo tack, jag har slutat snusa. Eller slutat och slutat, vet inte om man kan säga det än - men jag är på riktigt god väg, åtminstone! Nicotinell sugtabletter, Onico och Extra tuggummi har gjort susen. Nicotinell har jag slutat med, och härnäst ska jag få bort Onico också. Har gått oväntat bra, faktiskt, även om det har varit jobbigt emellanåt. Men det vore ju fan också om det inte var jag själv som bestämde över min egen kropp!
      I will let you know how it ends.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0