Peppen & lyckan

Så dök det upp en countdown för ett gäng dagar sedan. Till Håkan Hellströms nya singel. Jävlar i min lilla låda vad peppad man blev!
        Jag kan väl inte säga att jag satt framför skärmen och räknande ner - det behövdes inte. Jag hade redan räknat ut när klockslaget skulle infalla. Matematik, you know. Ha!
        Så slog då klockan midnatt, natten mot lördag, och jag var där och förlöste låten. Din tid kommer. Efter första lyssningen tänkte jag: "Hmm......". Under andra lyssningen så lyssnade jag, och började digga så smått. Vid tredje lyssningen kom det, då släppte det, då var jag där. Vilken jävla fullträff - igen!
        Jag vet inte vad jag hade förväntat mig, mer än någonting jävligt jävligt bra. Ribban ligger ju där, sedan lång tid tillbaka. Jag älskar att det inte är en självklar stänkare - som Det kommer aldrig va över för mig - och jag älskar hur den fullkomligt exploderar när den väl fått sjunka in och hitta rätt.
        Den kommer att bli en ångvält på Ullevi, garanterat - och textmässigt är det återigen ifrån ett land där jag kommer ifrån.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0